Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

Βλέπει παντού χρώματα

Πρόσφατα βρέθηκα σε μια κηδεία, ο πατέρας μιας πολύ σημαντικής κοπέλας στη ζωή μου έφυγε από τη ζωή και τον κηδέψανε στο χωριό του.  Ένα χωριό που αν δεν ήταν εκείνοι, εγώ δεν θα γνώριζα.  Ένα χωριό που το αγαπώ πολύ και το έχω ταυτίσει με αυτόν τον άνθρωπο.  Ελπίζω η ζωή να συνεχιστεί όμορφα για τη φίλη μου γιατί έχει δεχτεί πολλά χαστούκια, θέλω ευτυχισμένη να είναι, ότι και αν σημαίνει ευτυχία για εκείνη.  Το έχει πάρει πολύ καλά, σε σχέση με εμένα που δεν ξέρω τί θα έκανα στη θέση της, μπράβο.

Εμείς ακόμα εδώ, ο πατέρας μου είναι ακόμα στο νοσοκομείο και η μητέρα μου τρέχει, όπου δεν μας λένε και πολλά απλά τον κρατάνε για παν ενδεχόμενο και εξετάσεις.  Αν και όλα δείχνουν θετικά, ειλικρινά φοβάμαι.

Ένας μήνας γεμάτος εντάσεις, ελπίζω να φύγει και να μην θυμόμαστε τίποτα.  Ανυπομονώ να πάω διακοπές, ναι.  Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου αυτό το διάστημα και θέλω όλα να πάνε καλά και να πάω διακοπές, θέλω να δώ χρώματα.  Τα φαντάζομαι μήνες τώρα αυτά τα χρώματα, τα πάντα στο μυαλό μου είναι ζωγραφισμένα με θάλασσα και φύση, ενώ γύρω μου υπάρχουν τοπία, δεν βρίσκω το χρόνο και τον τρόπο να σταθώ να χαζέψω. 

7 σχόλια:

kat. είπε...

αν το θέλεις και αν το πιστεύεις, τότε σίγουρα όλα θα πάνε καλά..

δεν είναι στο χέρι τους άλλωστε! αλλά στο δικό σου!

φιλιά πολλά (ξεκινάει μια υπέροχη εβδομάδα. να το θυμάσαι!!!!)

DaisyCrazy είπε...

Περαστικά όλα να'ναι και να'χεις ένα πανέμορφο καλοκαίρι!

Όσο για τη φίλη σου να είσαι εκεί να της σταθείς γιατί με το πρώτο σοκ μπορεί να φαίνεται ότι το αντιμετωπίζει καλά αλλά μέσα της ακόμα να το δεχτεί. Θα θέλει βοήθεια σύντομα ακόμα κι αν δε τη ζητήσει άμεσα. Δύσκολο πράμα να χάσεις ένα τόσο κοντνό κι αγαπημένο άνθρωπο. Ελπίζω να'χει κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Κατ'αρχήν θα συμφωνήσω με την Κατ. Φτάνει να το θες και να το πιστεύεις. Θα προσθέσω να αρχίσεις να βλέπεις τα τοπία γύρω σου και να τα απολαμβάνεις. Οι διακοπές δεν αρκούν για να κάνουν την ζωή μας πολύχρωμη, δυστυχώς. Καλή εβδομάδα κι από μένα!

Ουφ! είπε...

εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλές διακοπές :-)

Estrella is little miss Greeky είπε...

Kat, Καλή εβδομάδα και σε σένα, ναι όντως πρέπει να τα βλέπουμε θετικά.
Daizy, σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω η φίλη μου να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται, εγώ θα σταθώ όσο μπορώ, βλέπεις δεν έχουμε πολλές επαφές πια μετά από τόσα χρόνια αλλά λυπάμαι τόσο πολύ και νοιάζομαι.
Γιωργία, όπως πάντα έχεις δίκιο. Ένα τραγούδι που μου το θυμίζει και λέει να κάνουμε το μπαλκόνι μας νησί το ξέρεις? Προσπαθώ.
Ουφ, σε ευχαριστώ πολύ, καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι σε όλους, με υγεία ρε γαμώτο πάνω από όλα.

Besixdouze είπε...

Estrella μου, χάθηκα λίγο από τη μπλογκόσφαιρα και δεν είχα ιδέα για τη περιπέτειά σου. Να είναι περαστικά εύχομαι ολόψυχα... παρόλο που δεν σε γνωρίζω σε έχω μέσα στη καρδιά μου.

Όλα να πάνε καλά γλυκιά μου.

Estrella is little miss Greeky είπε...

Besixdouze, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και εγώ γενικά έχω ψιλο χαθεί, δεν έχω χρόνο και όταν έχω δεν έχω κουράγιο.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...