Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

Μια νέα μέρα-μια νέα αρχή.

Στο μόνο που στάθηκα όλο αυτό το διάστημα είναι ο άδικος χαμός των ανθρώπων εκείνης της ηλίθιας ημέρας.  Και ότι μήνυμα και αν έχω λάβει μέχρι στιγμής, αυτό που πραγματικά αφήνει το σημάδι του είναι ότι η ζωή είναι τελικά πολύ μικρή.  
Ξύπνησα και κάθε μέρα που περνάει νοιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε ότι με κρατά ζωντανή (ακόμα και αν δεν έχω κόψει το τσιγάρο).  Αφιερώνομαι ολο και πιο πολύ στη δουλειά μου (παρ'όλες τις χαζομάρες που μπορεί να κάνω σε αυτήν).  Κάνω ακόμη περισσότερα σχέδια για το μέλλον - κυρίως ταξιδιάρικα   Ελπίζω ο καλός μου να γονατίσει (και ας μου λέει ότι πονάνε τα γόνατά του).
Το μόνο που δεν βλέπω στο μέλλον είναι ένα παιδί.  Ένα παιδί που δεν θα έχει μέλλον σε αυτήν την χώρα και δυστυχώς φοβάμαι πως αν μου δινόταν η ευκαιρία να την εγκαταλείψω θα το έκανα έτσι όπως η ίδια η κυβέρνηση εγκαταλείπει εμάς.  
Η ζωή κυλά με γοργούς ρυθμούς, οι ώρες, οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες γίνονται χρόνια.  Σε ένα μήνα κλείνω ένα χρόνο στη δουλειά και λέω να το γιορτάσω.  Ξέρεις, να βάλω τα καλά μου, να φτιάξω γλυκά και να σκάσω χαμογελαστή-χαμογελαστή.  Σε 3 μήνες κλείνω τα 29 και δύο χρόνια με το αμόρε - σκέφτομαι πόσο μεγάλωσα...πού πάμε.
Για άλλη μια φορά χαίρομαι πάρα πολύ για την ύπαρξη αυτού του blog .

10 σχόλια:

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Κατ' αρχάς, το μπλογκ μπορεί να σε κάνει να νοιώθεις άλλη γυναίκα, αλλά εμείς χαιρόμαστε που μέσω αυτό του μπλογκ βλέπουμε εσένα, που είσαι αυτό που είσαι!
Ναι η ζωή είναι μικρή, μην την αφήνεις λεπτό να σου ξεφύγει! Οσο για το παιδί, εύχομαι ολόψυχα, κάποια στιγμή να δεις ότι αξίζει τον κόπο να το αποκτήσεις και να του παρέχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Ισως γιατί κάπως έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην ηλικία σου, αλλά εν τέλει, τώρα που δεν έχω παιδί, νομίζω ότι ήταν πολύ εγωιστικό να μην αποκτήσω ένα, μόνο και μόνο επειδή τότε έβλεπα μαύρο το μέλλον του. Σκέψου ότι οι γονείς μας, είχαν πολύ λιγότερα όταν μας γέννησαν και παρ' όλα αυτά μια χαρά ροζ ξανθιές γίναμε!!!
Συνέχισε να κάνεις όνειρα ταξιδιάρικα και απλά φτιάξε την αγαπημένη σου μακαρονάδα στο σπίτι!
Γιόρτασε λοιπόν τη ζωή όπως της αξίζει και σου αξίζει!
Φιλιά πολλά.

KitsosMitsos είπε...

Να τα εκατοστήσεις και να τα εκατοστήσετε ;-)

DaisyCrazy είπε...

Να το χαίρεσαι το όμορφο μπλογκ! Θα γίνω αναγνώστρια! :)

Να σου πω κάτι: το μόνο που δεν μπορούν να κλέψουν όλοι αυτοί που έκλεβαν τόσα χρόνια είναι την ελπίδα μας. Ας μην τους τη χαρίσουμε. Έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε. Μη ξεχνάς ότι η Ελλάδα είναι μια από τις ομορφότερες χώρες στο κόσμο. Χωρίς υπερβολή. Εγώ κάθε χρόνο μόνο Ελλάδα θέλω να πηγαίνω διακοπές και ποτέ δεν τελειώνουν οι προορισμοί που δεν έχω επισκεφτεί. Άσε που'ναι όλες οι περιοχές πανέμορφες.
Φιλιά!

Estrella is little miss Greeky είπε...

Γιωργία ναι η ξανθιά θα συνεχίσω να ονειρεύομαι, είναι άλλωστε το μόνο τσάμπα πράγμα στην Ελλάδα το 2010 που ζούμε. Ίσως στην πορεία δώ και κάποιο παιδί σε αυτό το τούνελ, βέβαια αυτά είναι και θελήματα Θεού. Σε ευχαριστώ πολύ.

Estrella is little miss Greeky είπε...

Kitsos Mitsos για το εκατό δεν ξέρω πάντως σε ευχαριστώ πολύ.

kat. είπε...

να λοιπόν και ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή του μέσα από τα απλά καθημερινά γεγονότα που βιώνει..

και εις ανώτερα.
να τα χιλιάσετε!


υγ. καλώς σε βρήκα

Estrella is little miss Greeky είπε...

@DaisyCrazy, κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πολύ, έχω γίνει και εγώ αναγνώστριά σου και είμαι σίγουρη ότι θα μείνω για πολύ καιρό.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όχι δεν θα τους τη χαρίσουμε.
Όσο για την Ελλάδα συμφωνώ απόλυτα, είναι πανέμορφη, πρόπερσυ για πρώτη φορά στη ζωή μου ανέβηκα προς Πάργα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, ειλικρινά δεν μπορούσα να πιστέψω την ομορφιά της Ελλάδας.
Αλλά δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ να γνωρίσω και τις υπόλοιπες χώρες αυτού του κόσμου (ότι προλάβω στη ζωή μου). Με ένα ταξίδι στην Κων/λη όταν ήμουν μιρκή (από όπου και κατάγομαι), ένα ταξίδι στην Γερμανία και τώρα στην Ιταλία νοιώθω πως όλος ο κόσμος είναι πανέμορφος και θα ήθελα πάρα πολύ να τον ταξιδέψω.

Estrella is little miss Greeky είπε...

Kat., ευτυχώς που υπάρχουν στιγμές που νοιώθω κάπως έτσι. Ναι είμαι ευχαριστημένη με αυτά που έχω (καλώς να'ρθούνε κι άλλα) και ναι πρέπει να ζούμε το κάθε γμν λεπτό της ζωής μας σαν να είναι ξεχωριστό γιατί πολύ απλά είναι.
Σε ευχαριστώ κορίτσι και εγώ καλώς βρήκα το blog σου, είναι υπέροχο.

Ουφ! είπε...

η ζωή κυλά πράγματι με γοργούς ρυθμούς... καλά κάνουμε να την απολαμβάνουμε!!!!!

χρόνια πολλά και υπέροχα σε όλα!!!
:-)

Estrella is little miss Greeky είπε...

Ουφ, καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Η ζωή λένε είναι όμορφη αλλά συνήθως τα έχει με άλλον, δεν πειράζει έχουμε μάθει να την διεκδικούμε.
Μάκια.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...