Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2009

Και τί προβλήματα έχει ο κόσμος

Κάνει κρύο, πίνω καφέ, εννοείται ότι έχω ανάψει τσιγάρο και σκέφτομαι. Σκέφτομαι τη eurovision με τον Σάκη και είμαι σίγουρη, αν πάρουμε τη πρωτιά έχουν πέσει πολλές ...ες@ Υπάρχουν ακόμα κοριτσάκια που φωνάζουν, ωρύονται πάνω στη σκηνή για τον Σάκη ή είναι όλα fake; Wake up honeys, δεν είναι πια 20 χρονών, ούτε εγώ δεν είμαι πια 20 ετών. Θέλουμε καινούργιο αίμα. Και θυμάμαι όταν η eurovision σήμαινε ακριβώς αυτό.

Ύστερα όλη αυτή η φασαρία με το ελικόπτερο και το "escape from koridallo" με αφήνει αδιάφορη.  Την έχουμε ξαναδεί την ταινία ρε παιδιά, κάποιος πλήρωσε κάποιον, κάποιος έπαιξε τον dirty cup, κάποιοι ήξεραν αλλά δεν μίλησαν.  Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί, οι εγκληματίες φοράνε κουστούμι και γραβάτα, είναι έξω από τη φυλακή και έχουν γερό πορτοφόλι.
Μετά έρχεται η μπόρα των blogs, όχι η φωτό είναι από blog, όχι το έγραψε ο τάδε blogger, όχι η τηλεόραση δεν έδωσε στοιχεία και ναι κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το επισόδειο.  Αυτό και αν το έχουμε ξαναπεί.  Εμείς οι bloggers ήμαστε θύματα.  Γράφεις με τις ώρες αυτά που ζείς και τα βλέπεις στην απογευματινή ζώνη του τάδε καναλιού.  Γράφεις για την επικαιρότητα και τα διαβάζεις τρίτος σε κάποια εφημερίδα.  Το 2007 είχα ψάξει πολύ για τα δικαιώματα των bloggers αλλά έχει ως εξής, όπως κάνεις copy-paste σε μια φωτό, έτσι κάνει και κάποιος άλλος στα γραπτά σου.  Βάζει μια τελεία, ένα κόμμα, σβήνει μια λέξη και τσουπ ήταν δική του η ιδέα.  Αν θέλετε να ξεκινήσετε από κάπου είναι τα δικαιώματά σας, ας βρούμε ένα τρόπο το Creative Commons License να δουλεύει πιο νόμιμα.  Γιατί δλδ; Αν βάλω ένα τραγούδι στο blog μου να παίζει η αεπι θα με πάει γμς, ενώ αν κάποιος "κλέψει" μια φωτό μου χωρίς link στην τοποθεσία μου εγώ δεν μπορώ να κάνω τπτ.  Και άντε να τους πείσεις ότι η φωτό είναι δημιούργημά σου.  Δεν φτάνει μόνο ο σεβασμός από blogger προς blogger.  Κάποιοι από εσάς κάνετε πολύ καλή δουλειά σαν bloggers και θα πρέπει να την κατοχυρώνετε.
Και αφού έχει τελειώσει ο καφές και το τσιγάρο...σκέφτομαι τα δικά μου και με τί ασχολείται η TV.  Ρε σεις, εδώ δεν έχουμε δουλειά, δεν έχουμε λεφτά να φάμε.  Έχει παγώσει το κοκαλάκι μας, το πετρέλαιο είναι πανάκριβο και με τη σόμπα αερίου την έχω ακούσει και με έχει πιάσει το κεφάλι μου.  

8 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΗΣΠΕΡΑ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΙ;

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Κατά τα άλλα έπεσε η τιμή του πετρελαίου. Εμείς δεν το είδαμε. (Γιατί ταυτόχρονα ανέβηκε το δολλάριο, τα λεγα και με έλεγαν χαζή). Την σόμπα αερίου την φοβάμαι. Γιατί δεν δοκιμάζεις ξυλόσομπα? Εμείς σωθήκαμε! Φιλιά

Estrella is little miss Greeky είπε...

Σκρουτζάκο, ακόμα συνεντεύξεις έχω, ευτυχώς όμως πέρνουν τηλ. από δουλειές που έστειλα cv πριν μήνα και βάλε. Ελπίζω δλδ να βρώ και κάτι καλό.
Γιωργία, δεν έχω λεφτά ούτε για ξύλα. Τζάκι έχω, ξύλα δεν έχω που λένε. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.

korinoskilo είπε...

την καλησπερα μου εστρε ..... σε διαβαζω απο τοτε που ξαναεμφανιστικες μεσω της γωγως.. αλλα ειμαι ισυχο παιδι ως να μου δοσουν θαρρος :Ρρρ

στα 2 πρωτα θεματα δεν θα κανω σχολιο.... στο τελευταιο ομως εχω κατι να πω και καλα που το εθιξες.. πολυ αντιγραφη της αντιγραφης ... στα ενημερωτικα μπλοκ ειδικα... αρχιζουν και περνουν ολα ενα σχημα( μονο τα χρωματα δεν εχουν βαλει τα ιδια) ειναι ελαχιστα αυτα που διαφερουν.... τωρα το ποσο ανικανος ειναι καποιος επωνυμος που βγαινει στην τιβι και λεει κλεμενα πραγματα.... δεν θελει και πολυ συζητηση.... η αξια του καθενως φαινετε.
ουχ πολλα ειπα
φιλια

Marina είπε...

Εχεις πρόσκληση συμμετοχής σε μπλογκοπαιχνιδάκι, στο μπλογκ μου. Καλά Κούλουμα

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Ouxxxx mallon thn idia prosklhsh pou exeis apo thn Marina exeis ki apo mena! Kala, eimai ksanthia entelws! Ante perimenoumeeeee !

Estrella is little miss Greeky είπε...

Μαρίνα και Γιωργία επέστρεψε το ιντερνετ μιας και το κλέβω από αλλού...θα παίξω ναι θα παίξω μαζί σας blogoπαίγνιο. Μόλις βέβαια σκεφτώ τί ασήμαντο μπορεί να με εκνευρίζει μιας και τώρα τελευταία με εκνευρίζουν όλα και τίποτα. Δεν είμαι καλά σας λέω.

patsiouri είπε...

Κουράγια με τις συνεντεύξεις...
Να ρωτήσω αδιάκριτα πόσων ετών είσαι???
Για να σου δώσω τις κατάλληλες συμβουλές βρε, αν και φαντάζομαι τις ξέρεις...

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...