Και τί προβλήματα έχει ο κόσμος


8 σχόλια

Κάνει κρύο, πίνω καφέ, εννοείται ότι έχω ανάψει τσιγάρο και σκέφτομαι. Σκέφτομαι τη eurovision με τον Σάκη και είμαι σίγουρη, αν πάρουμε τη πρωτιά έχουν πέσει πολλές ...ες@ Υπάρχουν ακόμα κοριτσάκια που φωνάζουν, ωρύονται πάνω στη σκηνή για τον Σάκη ή είναι όλα fake; Wake up honeys, δεν είναι πια 20 χρονών, ούτε εγώ δεν είμαι πια 20 ετών. Θέλουμε καινούργιο αίμα. Και θυμάμαι όταν η eurovision σήμαινε ακριβώς αυτό.

Ύστερα όλη αυτή η φασαρία με το ελικόπτερο και το "escape from koridallo" με αφήνει αδιάφορη.  Την έχουμε ξαναδεί την ταινία ρε παιδιά, κάποιος πλήρωσε κάποιον, κάποιος έπαιξε τον dirty cup, κάποιοι ήξεραν αλλά δεν μίλησαν.  Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί, οι εγκληματίες φοράνε κουστούμι και γραβάτα, είναι έξω από τη φυλακή και έχουν γερό πορτοφόλι.
Μετά έρχεται η μπόρα των blogs, όχι η φωτό είναι από blog, όχι το έγραψε ο τάδε blogger, όχι η τηλεόραση δεν έδωσε στοιχεία και ναι κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το επισόδειο.  Αυτό και αν το έχουμε ξαναπεί.  Εμείς οι bloggers ήμαστε θύματα.  Γράφεις με τις ώρες αυτά που ζείς και τα βλέπεις στην απογευματινή ζώνη του τάδε καναλιού.  Γράφεις για την επικαιρότητα και τα διαβάζεις τρίτος σε κάποια εφημερίδα.  Το 2007 είχα ψάξει πολύ για τα δικαιώματα των bloggers αλλά έχει ως εξής, όπως κάνεις copy-paste σε μια φωτό, έτσι κάνει και κάποιος άλλος στα γραπτά σου.  Βάζει μια τελεία, ένα κόμμα, σβήνει μια λέξη και τσουπ ήταν δική του η ιδέα.  Αν θέλετε να ξεκινήσετε από κάπου είναι τα δικαιώματά σας, ας βρούμε ένα τρόπο το Creative Commons License να δουλεύει πιο νόμιμα.  Γιατί δλδ; Αν βάλω ένα τραγούδι στο blog μου να παίζει η αεπι θα με πάει γμς, ενώ αν κάποιος "κλέψει" μια φωτό μου χωρίς link στην τοποθεσία μου εγώ δεν μπορώ να κάνω τπτ.  Και άντε να τους πείσεις ότι η φωτό είναι δημιούργημά σου.  Δεν φτάνει μόνο ο σεβασμός από blogger προς blogger.  Κάποιοι από εσάς κάνετε πολύ καλή δουλειά σαν bloggers και θα πρέπει να την κατοχυρώνετε.
Και αφού έχει τελειώσει ο καφές και το τσιγάρο...σκέφτομαι τα δικά μου και με τί ασχολείται η TV.  Ρε σεις, εδώ δεν έχουμε δουλειά, δεν έχουμε λεφτά να φάμε.  Έχει παγώσει το κοκαλάκι μας, το πετρέλαιο είναι πανάκριβο και με τη σόμπα αερίου την έχω ακούσει και με έχει πιάσει το κεφάλι μου.  
Like:
{[['']]}

8 comments

Από το Blogger.