Τρίτη, Ιουνίου 01, 2010

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.

Έχω τόσα πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό μου που θα ήθελα να μοιραστώ, όμως όταν έρχεται η ώρα να γράψω δεν μου βγαίνει τίποτα.  Ίσως να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ίσως όχι, ο πατέρας μου εχθές έπαθε έμφραγμα.

Είναι τόσο δύσκολα πράγματα όλα αυτά, που ειλικρινά δεν το εύχομαι σε κανέναν.  Οι γονείς μας είναι τελικά το παν και ύστερα εμείς.  Η ειρωνία είναι πως το τελευταίο διάστημα πολλοί γνωστοί μου έχουν προβλήματα κυρίως με τους πατεράδες τους, άλλοι στα νοσοκομεία, άλλοι τους χάσανε και είναι τέτοιες καταστάσεις που εύχεσαι να μένουν μακριά από εσένα.

Εύχομαι σε όλους κουράγιο και ιδίως στον πατέρα μου, που όπως όλα τα παιδιά λένε για τους πατεράδες τους "Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου".

7 σχόλια:

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Θα είναι πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και όλα θα πάνε καλά, ναι?
Αγκαλιά μεγάλη!

Estrella is little miss Greeky είπε...

Αγκαλιά πολύ μεγάλη Γιωργία, ευχαριστώ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ.

Estrella is little miss Greeky είπε...

Skroutzako σε ευχαριστώ πολύ και εγώ το εύχομαι.

Marina είπε...

Τα παιδιά που λατρεύουν τους γονείς τους και τους έχουν κάτι σαν πρότυπο, έχουν μία ομαλή και καλή ζωή..βαδίζοντας πρός την ευτυχία..φαντάζομαι ότι το ξέρεις αυτό.
Δυστυχώς οι γονείς μας, παρόλλο που τους θεωρούμε αθάνατους, έχουν ημερομηνία λήξης..όπως όλοι οι θνητοί άλλωστε.
Δεν σου λέω να κλαίγεσαι για το "τι θα γίνει αν ο μπαμπάς μου/η μαμά μου" λέω να συνεχίζεις να απολαμβάνεις τις στιγμές που περνάτε μαζί. Να τους αγκαλιάζεις και να τους φιλάς συχνά..ώστε όταν/αν φύγουν ποτέ..να μην έχεις τύψεις ότι δεν τους έδειξες την αγάπη σου αρκετά, δεν τους κανάκεψες αρκετά..τα δεν των ενοχών.

Οπως ήταν αναμενόμενο..συνεχίζω και γράφω στα μπλογκς..εδώ πλέον
http://www.artjigsaws1500.blogspot.com

Marina είπε...

Δεν σου είπα περαστικά, για το έμφραγμα..Ελπίζω να το ξεπεράσει και μετά να αναθεωρήσει τα όσα έκανε/έτρωγε/δούλευε πολύ ως τώρα ώστε να χαρίσει σε εσένα και στην οικογένειά του γενικά ωραιότερες στιγμές χαράς και υγείας.

Μη φοβάσαι..3 συγγενείς μου πάθανε έμφραγμα, ο ένας στα 45 του και όλοι ζούν μιά χαρά..
Ολα καλά θα πάνε.

Estrella is little miss Greeky είπε...

Σε ευχαριστώ Μαρινάκι μου, και εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Τώρα που τους έχουμε...άσε δύσκολα πράγματα αυτά. Τώρα είναι στο σπίτι αλλά στεναχωριέμαι τόσο πολύ, γιατί δεν είναι όλα ακριβώς όπως πριν, έχω ένα φόβο πια, καταλαβαίνεις. Αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...