Κυριακή, Απριλίου 10, 2011

Αυτό που θέλουν οι άντρες.

Δεν είναι καθόλου άγνωστο στις γυναίκες...
Λίγο σεξ, λίγο θάλασσα και το φαγητό σας.
Διάβασα κάπου πως οι άντρες ψάχνουν πάντα μια όμορφη κοπέλα.  Θέλουν οι γυναίκες πλάι τους να είναι ευπαρουσίαστες.  Και έτσι οι γυναίκες από τη μεριά τους, μπορούν να ψάχνουν έναν άντρα με λεφτά.  Γιατί αν είναι να σου δώσει μια γυναίκα τα όμορφα χρόνια της και τα νιάτα της ομορφιάς της, θέλει και εκείνη το αντάλλαγμα της.  Δεν είναι ότι διαφωνώ, όμως θέλω να είμαι αντικειμενική στο θέμα "αυτό που θέλουν οι άντρες"
Θέλουν μια όμορφη παρουσία, που να μην φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου.  Θέλουν η γυναίκα να είναι έξυπνη, δημιουργική, όχι βαρετή, με ενδιαφέροντα, με άποψη.  Θέλουν να είναι καλή μαγείρισσα και καλή νοικοκυρά.  Να τους φροντίζει και να τους αγαπάει.  Να τους ταΐζει, να τους πλένει, να τους καθαρίζει, να τους σιδερώνει.  Μπορεί να μην τα ζητήσουν όλα αυτά, τουλάχιστον το 2011, αλλά σε αυτά ευελπιστούν.  Εν ολίγοις, κάποια στιγμή θέλουν αυτή η γυναίκα να πάρει τη θέση της μητέρας τους για να νοιώθουν ασφάλεια (δεν είναι κακό χρυσά μου).
Θέλουν πάνω από όλα η γυναίκα να τους σέβεται, εγώ εδώ θα σας θυμίσω πως ο σεβασμός δύσκολα κερδίζεται και εύκολα χάνεται.  Ναι, μας θέλουν στην πένα.  Μασχάλη, πόδι και μουνί ξυρισμένο.  Να τρώμε σουβλάκια, πίτσες και να πίνουμε μπύρες και κρασιά ενώ βλέπουμε αγώνες στην τηλεόραση, αλλά να μην παίρνουμε κιλό και εννοείται να μη βρίζουμε.
Θέλουν να ήμαστε "ανοιχτόμυαλες", να τους αφήσουμε να δούνε το νέο dvd της Τζούλιας αλλά εμείς; ούτε λόγος...  
Τα δύσκολα...θέλουν να ήμαστε καλές μητέρες, να κόψουμε το κάπνισμα, τις εξόδους, τα ποτά για να μεγαλώσουμε τα σπλάχνα μας, ενώ εκείνοι κάθε Κυριακή βλέπουν μπάλα με τους κολλητούς τους.
Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται άσχημο στα αφτιά ενός άντρα, όμως είναι καθαρή αλήθεια.  Θέλεις να γυρνάς στο σπίτι μετά από τη δουλειά, το σπίτι να είναι στην εντέλεια, το φαγητό στρωμένο στο τραπέζι, η γυναίκα να σε περιμένει μπανιαρισμένη και περιποιημένη, να σου φέρνει τις παντόφλες στα πόδια.  Να αράζεις στην τηλεόραση για να ξεκουραστείς και όταν σου καυλώνει να ρίχνεις και ένα γρήγορο.  Το οποίο γρήγορο θες να είναι αυθόρμητο και δημιουργικό, όπως τις πρώτες φορές.  Όταν βγαίνεις έξω με τη καλή σου, τη θές στο πλάι σου, απίκο, να σε παινεύει, να μην ξενοκοιτάει και άμα λάχει να μην μιλάει κιόλας.

Θα προσπαθήσω όμως να είμαι δίκαιη μαζί σας, δεν ζητάτε πολλά.  Ζητάτε τα αυτονόητα.  Ζητάτε ακριβώς αυτά που είναι προορισμένη να δώσει η γυναίκα σε εσάς, ακριβώς αυτά που θέλει η γυναίκα να δώσει σε εσάς.  Όμως εκείνη το μόνο μεγάλο, ακριβότερο και ομορφότερο δώρο που ζητάει από εσάς είναι η αγάπη σας.  Εκεί κάπου τα χαλάμε.


4 σχόλια:

sunny είπε...

Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι Estrella μου! Έτσι πιστεύω τουλάχιστον!
Αλλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά πάντα, για να μη πέσουμε στον λάθος άνθρωπο :)

Stou είπε...

Ax αυτός ο λάθος άνθρωπος έχει καταστρέψει τη ζωή της γυναίκας.

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

"Μου τη δίνει απίστευτα λοιπόν πόσο γρήγορα μπορεί να το ξεχάσει αυτό ο άντρας και να πέσει στην αγκαλιά μιας άλλης γκόμενας. "
Και μένα μου τη δίνει, αλλά πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε, ότι για να το ξεχάσει ο άντρας, πολλές φορές το έχουμε ξεχάσει πρώτα εμείς. Πολλές από εμάς, θεωρούν ότι έδεσαν τον γαιδαρό τους και μεταμορφώνονται αγχωτικές νοικοκυρές. Εάν εμείς δεν απαξιώσουμε μόνες τον εαυτό μας, πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα πέσει σε άλλη αγκαλιά ο άντρας μας.

Stou είπε...

Γιωργία, δεν έχεις άδικο, φταίμε και εμείς. Δεν είναι μόνο οι άντρες. Αν εμείς ξεγράψουμε τον εαυτό μας, σιγά μη μας το θυμίζουν εκείνοι.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...