Αυτό που θέλουν οι άντρες.


4 σχόλια

Δεν είναι καθόλου άγνωστο στις γυναίκες...
Λίγο σεξ, λίγο θάλασσα και το φαγητό σας.
Διάβασα κάπου πως οι άντρες ψάχνουν πάντα μια όμορφη κοπέλα.  Θέλουν οι γυναίκες πλάι τους να είναι ευπαρουσίαστες.  Και έτσι οι γυναίκες από τη μεριά τους, μπορούν να ψάχνουν έναν άντρα με λεφτά.  Γιατί αν είναι να σου δώσει μια γυναίκα τα όμορφα χρόνια της και τα νιάτα της ομορφιάς της, θέλει και εκείνη το αντάλλαγμα της.  Δεν είναι ότι διαφωνώ, όμως θέλω να είμαι αντικειμενική στο θέμα "αυτό που θέλουν οι άντρες"
Θέλουν μια όμορφη παρουσία, που να μην φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου.  Θέλουν η γυναίκα να είναι έξυπνη, δημιουργική, όχι βαρετή, με ενδιαφέροντα, με άποψη.  Θέλουν να είναι καλή μαγείρισσα και καλή νοικοκυρά.  Να τους φροντίζει και να τους αγαπάει.  Να τους ταΐζει, να τους πλένει, να τους καθαρίζει, να τους σιδερώνει.  Μπορεί να μην τα ζητήσουν όλα αυτά, τουλάχιστον το 2011, αλλά σε αυτά ευελπιστούν.  Εν ολίγοις, κάποια στιγμή θέλουν αυτή η γυναίκα να πάρει τη θέση της μητέρας τους για να νοιώθουν ασφάλεια (δεν είναι κακό χρυσά μου).
Θέλουν πάνω από όλα η γυναίκα να τους σέβεται, εγώ εδώ θα σας θυμίσω πως ο σεβασμός δύσκολα κερδίζεται και εύκολα χάνεται.  Ναι, μας θέλουν στην πένα.  Μασχάλη, πόδι και μουνί ξυρισμένο.  Να τρώμε σουβλάκια, πίτσες και να πίνουμε μπύρες και κρασιά ενώ βλέπουμε αγώνες στην τηλεόραση, αλλά να μην παίρνουμε κιλό και εννοείται να μη βρίζουμε.
Θέλουν να ήμαστε "ανοιχτόμυαλες", να τους αφήσουμε να δούνε το νέο dvd της Τζούλιας αλλά εμείς; ούτε λόγος...  
Τα δύσκολα...θέλουν να ήμαστε καλές μητέρες, να κόψουμε το κάπνισμα, τις εξόδους, τα ποτά για να μεγαλώσουμε τα σπλάχνα μας, ενώ εκείνοι κάθε Κυριακή βλέπουν μπάλα με τους κολλητούς τους.
Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται άσχημο στα αφτιά ενός άντρα, όμως είναι καθαρή αλήθεια.  Θέλεις να γυρνάς στο σπίτι μετά από τη δουλειά, το σπίτι να είναι στην εντέλεια, το φαγητό στρωμένο στο τραπέζι, η γυναίκα να σε περιμένει μπανιαρισμένη και περιποιημένη, να σου φέρνει τις παντόφλες στα πόδια.  Να αράζεις στην τηλεόραση για να ξεκουραστείς και όταν σου καυλώνει να ρίχνεις και ένα γρήγορο.  Το οποίο γρήγορο θες να είναι αυθόρμητο και δημιουργικό, όπως τις πρώτες φορές.  Όταν βγαίνεις έξω με τη καλή σου, τη θές στο πλάι σου, απίκο, να σε παινεύει, να μην ξενοκοιτάει και άμα λάχει να μην μιλάει κιόλας.

Αυτό που θέλει ο άντρας δυστυχώς μερικές φορές είναι δύσκολο για τη γυναίκα του 2011.  Στην εποχή της μητέρας μου μπορεί να ήταν λίγο πιο εύκολο να αποδώσει σαν μάνα, νοικοκυρά και γκόμενα.  Όμως με το πέρασμα του χρόνου το μάνα και το γκόμενα φθείρονται και μένει το νοικοκυρά.    Μου τη δίνει απίστευτα λοιπόν πόσο γρήγορα μπορεί να το ξεχάσει αυτό ο άντρας και να πέσει στην αγκαλιά μιας άλλης γκόμενας. 
Θα προσπαθήσω όμως να είμαι δίκαιη μαζί σας, δεν ζητάτε πολλά.  Ζητάτε τα αυτονόητα.  Ζητάτε ακριβώς αυτά που είναι προορισμένη να δώσει η γυναίκα σε εσάς, ακριβώς αυτά που θέλει η γυναίκα να δώσει σε εσάς.  Όμως εκείνη το μόνο μεγάλο, ακριβότερο και ομορφότερο δώρο που ζητάει από εσάς είναι η αγάπη σας.  Εκεί κάπου τα χαλάμε.


Like:
{[['']]}

4 comments

Από το Blogger.