Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2011

Λίγο πριν την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου

Δεν θέλω υστερίες...ποτέ δεν πίστεψα στον Άγιο Βαλεντίνο, δεν είναι Άγιος...και ακούγεται ειλικρινά άσχημο να περιμένεις την συγκεκριμένη μέρα για να γιορτάσεις τον έρωτά σου.  Εντάξει, εντάξει, δεν περιμένεις την συγκεκριμένη μέρα, απλά τον τιμάς περισσότερο, ανταλλάσσεις δώρα κτλ.  Και δλδ, με συγχωρείς, όσοι δεν έχουν ταίρι να πάνε να αυτοκτονήσουν?
Πριν με πάρετε με τις πέτρες...επειδή θα έπρεπε να προωθώ αυτήν την ιδέα για να βοηθήσω τα καταστήματα που βρίσκονται σε κρίση (πράγμα που δεν το πιστεύω), να εξηγηθώ.
Έχω βαρεθεί να ακούω "Πού θα πάτε του Αγίου Βαλεντίνου;, Τί δώρο σου πήρε για τον Άγιο Βαλεντίνο;, Τί θα κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου;, Δεν πειράζει που είσαι μόνη/ος, είσαι κάθε μέρα ερωτευμένος με τη ζωή...και άλλες τέτοιες μπούρδες.  Και έχω την εντύπωση πως πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου.
Όμως παρ'όλα αυτά, κάθε χρόνο μας πιάνει μια μανία με τον Αγ. Βαλεντίνο.  Τί δώρο θα πάρουμε, σε ποιον θα το πάρουμε, πού θα πάμε, τί θα κάνουμε και το αντίστροφο, τί δώρο θα μας πάρουν, ποιός θα μας το πάρει, πού θα μας πάει και τί θα μας κάνει...
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται η δεύτερη πιο κερδοφόρος περίοδος μετά από αυτήν των Χριστουγέννων.  Θέλεται να μου πείτε ότι δεν είναι καθαρά κερδοσκοπικό το θέμα;  Για να μην πιάσω τα Χριστούγεννα τώρα. 
Αλλά αν το αμόρε μου, δεν σκεφτεί να μου πεί Χρόνια μας πολλά ή δεν μου πάρει ένα τριαντάφυλλο, θα με διαβάσετε στις εφημερίδες στις 15/02/2011.

5 σχόλια:

ΜaRioNaSTRo είπε...

Εντάξει μωρέ! Είναι αφορμή για κανένα δωράκι, για λίγο μέλωμα, για κανένα πείραγμα.
No big deal anyway! Αλλά και αυτή η γκρινίτσα που τους πιάνει όλους; :P
Θα σου πάρει το αμόρε σου! ήδη θα έχει διαβάσει το κείμενό σου!

DaisyCrazy είπε...

Ούτε που τη σκέφτηκα φέτος τη γιορτή. Αν θέλω να βγω με τον καλό μου βγαίνουμε κι άλλες μέρες που δεν κοιτάνε να μας τα πιάσουν χοντρά 'λόγω μέρας'.
Έχεις απόλυτο δίκιο, όλα για να πουλήσουν οι επιχειρήσεις.

Stou είπε...

MarioNastro, εγώ το τριανταφυλλάκι μου τελικά το πήρα...χιχι.
DaizyCrazy, σηκώθηκα το πρωί και την ώρα που κοιτάγαμε στο ιντερνετ για τυχόν απεργίες συνειδητοποιήσαμε ότι είναι 14 Φλεβάρη...πολύ που χεστήκαμε δλδ.. Αλλά όπως και να έχει τα

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Ξεκοκάλισα όλες τις εφημερίδες και δε σε πέτυχα πουθενά. Να υποθέσω πως το αμόρε ανταποκρίθηκε!

Καλημέρα!!!!!

Stou είπε...

Ναι, ναι ανταποκρίθηκε. Μου έφερε ένα τριανταφυλλάκι μια χαρά νεκρό...το έβαλα στο τάφο του. Κρίμα και τα λουλούδια ρε παιδί μου...τελικά.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...