Λίγο πριν την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου


,

5 σχόλια

Δεν θέλω υστερίες...ποτέ δεν πίστεψα στον Άγιο Βαλεντίνο, δεν είναι Άγιος...και ακούγεται ειλικρινά άσχημο να περιμένεις την συγκεκριμένη μέρα για να γιορτάσεις τον έρωτά σου.  Εντάξει, εντάξει, δεν περιμένεις την συγκεκριμένη μέρα, απλά τον τιμάς περισσότερο, ανταλλάσσεις δώρα κτλ.  Και δλδ, με συγχωρείς, όσοι δεν έχουν ταίρι να πάνε να αυτοκτονήσουν?
Πριν με πάρετε με τις πέτρες...επειδή θα έπρεπε να προωθώ αυτήν την ιδέα για να βοηθήσω τα καταστήματα που βρίσκονται σε κρίση (πράγμα που δεν το πιστεύω), να εξηγηθώ.
Έχω βαρεθεί να ακούω "Πού θα πάτε του Αγίου Βαλεντίνου;, Τί δώρο σου πήρε για τον Άγιο Βαλεντίνο;, Τί θα κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου;, Δεν πειράζει που είσαι μόνη/ος, είσαι κάθε μέρα ερωτευμένος με τη ζωή...και άλλες τέτοιες μπούρδες.  Και έχω την εντύπωση πως πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου.
Όμως παρ'όλα αυτά, κάθε χρόνο μας πιάνει μια μανία με τον Αγ. Βαλεντίνο.  Τί δώρο θα πάρουμε, σε ποιον θα το πάρουμε, πού θα πάμε, τί θα κάνουμε και το αντίστροφο, τί δώρο θα μας πάρουν, ποιός θα μας το πάρει, πού θα μας πάει και τί θα μας κάνει...
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται η δεύτερη πιο κερδοφόρος περίοδος μετά από αυτήν των Χριστουγέννων.  Θέλεται να μου πείτε ότι δεν είναι καθαρά κερδοσκοπικό το θέμα;  Για να μην πιάσω τα Χριστούγεννα τώρα. 
Αλλά αν το αμόρε μου, δεν σκεφτεί να μου πεί Χρόνια μας πολλά ή δεν μου πάρει ένα τριαντάφυλλο, θα με διαβάσετε στις εφημερίδες στις 15/02/2011.
Like:
{[['']]}

5 comments

Από το Blogger.