Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2011

Λίγο πριν τα 30

Μετά τα 30 τί αλλαγές περίμενες δλδ?
Πιστεύεις ότι αλλάζει κάτι αν πατήσεις τα 30?  Εγώ ποτέ δεν το πίστεψα αυτό, ποτέ δεν έφτιαξα μια λίστα με πράγματα  που έπρεπε να είχα κάνει μέχρι τα 30.  Ποτέ δεν σκέφτηκα τα 30 γιατί μου φαινόντουσαν πάντα πολύ μακριά από την πραγματικότητά μου και ακόμα έτσι αισθάνομαι.  
Τι άλλαξε λοιπόν;  Διαβάζω, ενημερώνομαι...και εκεί που σερφάρω ξαφνικά πέφτω σε ένα άρθρο για ένα βιβλίο, ένα βιβλίο που αφορά μια τύπισσα που συγκρίνει τα 20 με τα 30.  Και ξαφνικά μου έσκασε...σε λίγους μήνες θα κλείσω τα 30.  Πολύ χαίρομαι...

10 σχόλια:

ΜaRioNaSTRo είπε...

Μπα, γιατί να αγχωθούμε που τα πλησιάζουμε;;;; εγώ πρόσφατα έκλεισα τα 28. Και νιώθω μια χαρά. Τα χρόνια μας είναι για να τα ζούμε, όχι για να τα μετράμε! Φιλάκια καλημέρα!

nefelokokkugia είπε...

...και μένα πολύ μακρινά μου φαίνονται τα 30. Είναι μάλλον που τα έχω κλείσει κάτι αιώνες πριν...

Ουφ! είπε...

είναι ένας αριθμός. το θέμα είναι να είμαστε συμφιλιωμένοι με τα χρόνια που περνούν...

...και το πως περνούν.

KitsosMitsos είπε...

Σαν παλιότερος (τα έκλεισα εδώ και 3-4 μήνες) μη μασάς! Χεχε! Όλα καλά.

Stou είπε...

Marionastro, όντως δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε. Αλλά λίγους μήνες πριν τα κλείσεις στείλε μου ένα mail πώς αισθάνεσαι, είναι τα πρώτα άντα...Εγώ αισθάνομαι οκ.

Stou είπε...

Nefelokokkugia, χαχαχαχααχ. εγώ να φανταστείς αισθάνομαι τα 20 πολύ κοντά μου, σαν να μην έφυγα ποτέ από αυτήν την ηλικία.

Stou είπε...

Ουφ, πολύ σωστά τα λές. Πόσο χρονών είσαι? Είναι όντως ένας αριθμός, που όμως με έκανε να αισθανθώ λίγο περίεργα.

Stou είπε...

KitsoMitso, μασάει η κατσίκα ταραμά....;;;

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Προσπαθώ να θυμηθώ τα τριάντα μου, για να σου πω πως ένοιωθα. Θυμάμαι πολύ έντονα τα 28 μου, γιατί εκεί έπαθα μια κρίση. Στα 30 έφερα την ζωή μου τούμπα οπότε μάλλον μου ήταν δύσκολο να με προβληματίσει και η ηλικία. Είχα άλλα να λύσω. Μπάι δε γουέι, μια κολλητή μου, έλεγε ότι το μεγάλο ζόρι το τραβάς στα 35. Εγώ δεν τράβηξα κανένα. Και τώρα, λίγο πριν τα σαράντα μπορώ να σου πω με σιγουριά, ότι τα ορόσημα στις ηλικίες δεν υπάρχουν. Ακριβώς γιατί δεν συμβαδίζει πάντα, αυτό που γράφει η ταυτότητα με το μέσα μας.

Stou είπε...

Είναι στον άνθρωπο γενικά, αυτό έχω καταλάβει εγώ.
Θα σου πώ όταν μάθω....χιχι.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...