Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Μπουμ!!!@ updated

Το πήρα το αυτοκίνητο σας λέω, ναι, αν και ήμουν πολύ διστακτική γιατί είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο, ακριβό σέρβις, ακριβή συντήρηση.  Ναι, άκουσα το αμόρε, έκανα τα χαρτιά μου, έκανα το σταυρό μου και το πήρα.  Σήμερα λοιπόν πρώτη μέρα το έβγαλα βόλτα να πάμε στη δουλειά γιατί το βράδυ έχουμε μια δουλειά λίγο μακρυά (που να σας λέω τώρα) και εκεί στο δρόμο κάπου στη Νέα Ιωνία "Το ακούς αυτό;"  "Ναι, πετρέλαιο, έχεις φορτηγό μπροστά σου", "Μωρό μου, το ακούς, κάτι μου λέει ότι δεν είναι το φορτηγό μπροστά μου.", "Ναι, εμείς ήμαστε", "Χτυπάει έτσι, ιμάντας είναι;", "Μάλλον".  Και το πήγαμε στο συνεργείο στην εθνική, σε δύο ώρες θα με πάρουν τηλέφωνο....

Θα κάνω update, έχω να βγάλω πολλά από μέσα μου, δεν προλαβαίνω τώρα.

Update:
Κατά τα άλλα το αμάξι είχε αλλαγμένα τα πάντα και αυτός που του είχε ήταν φανατικός.  600 ευρώ παρακαλώ, ιμάντας κτλ.  Να χέσω μέσα.

Είναι έτσι τέτοιες στιγμές που θέλω να το βάλω κάτω, να το βάλω στα πόδια ένα πράγμα.  Να τα παρατήσω κάποια πράγματα στο έλεος του Θεού και να ηρεμήσω.


7 σχόλια:

i am not a saint είπε...

Με πιάνουν κάτι νεύρα με κάτι τέτοια απρόοπτα, τούρκος γίνομαι!

Estrella is little miss Greeky είπε...

Άστα να πάνε, τα δικά μου να δείς, θα κάνω ένα update τώρα. Γαμώ το κέρατό μου το τράγιο...χιχι.
Καλώς σε βρήκα.

DaisyCrazy είπε...

Δεν το είχατε πάρει για μηχανικό έλεγχο πριν το πάρετε;
Αν και ο ιμάντας μπορεί ανα πάσα στιγμή να κοπεί. Είναι φυσική φθορά σου λένε. Εμένα έτσι μου είπαν αλλά το είχα καμιά 5ετια το αμάξι πριν το αλλάξω και το 'χα παρει μεταχειρισμένο.
Τι να πω; Συμβαίνουν αυτά. Βάλε καμιά εικονίτσα καλού κακού να το φυλάει γιατί μπορεί να'ναι και μάτι. Συνηθως δεν πιστευω στο μάτι αλλά σ'αυτή την περίπτωση...
Φιλιά και μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα αυτό. Μια δυσκολία που θα περάσει!

Estrella is little miss Greeky είπε...

Daizy, όταν το πήρα το αμάξι πήγα μηχανικό εκεί και μου είπε ότι είναι μια χαρά το αμάξι, άσε που τους ήξερε κιόλας στην έκθεση και δεν ξαναπάω σε αυτόν γιατί τώρα δεν έχω εμπιστοσύνη. Όσο για τον ιμάντα, τσατίζομαι γιατί οι τύποι μου είπαν ότι έχει αλλαχτεί πριν 10000 περίπου χλμ. Μας δώσανε και το τηλέφωνο αυτουνού που το είχε και αυτός του συνεργείου που το πήγαινε, άσε τελικά δεν είχε αλλαχτεί. Το ένα ψέμα μετά το άλλο. Μια ματάρα πρέπει να βάλω, μα γενικά πιστεύω πως μάλλον πρέπει να κάνω ριζικές αλλαγές για να απαλλαγώ από αυτήν τη γκίνια.

DaisyCrazy είπε...

Κατάλαβα έπεσες σε ψεύτη και εκμεταλευτή. Τελικά όλα αυτά μας κάνουν καχύποπτους και φοβισμένους. Στο τέλος δεν εμπιστεύομαστε παρα πολύ δυσκολα και περνει η μπάλα κι αυτούς που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας... αλλά όταν καείς απ'το χυλό φυσάς και το γιαουρτι!

Αν μπορείς να κάνεις αλλαγές που θα σε επωφελήσουν μην το σκέφτεσαι απλά κάντο!!

i am not a saint είπε...

άμα μπλέκεις με συνεργεία και μηχανικούς, άντε να βγάλεις άκρη. Ειδικά με τα μεταχειρισμένα. Μου τη δίνουν στα νεύρα όλοι αυτοί, άσε που είναι αδικαιολόγητα πανάκριβη, γιατί η αμοιβή του σέρβις να είναι 120 ευρώ την ώρα όταν ο γιατρός παίρνει λιγότερα; Αυτό δεν το έχω καταλάβει...

Estrella is little miss Greeky είπε...

Άστε τα αγαπητοί μου bloggers, τα έχουμε χάσει τελείως πια. Δεν μας φτάνει η πιπίλα της οικονομικής κρίσης θεωρείται και πολυτέλεια πια το αυτοκίνητο και συντήρησή του. Υπομονή παίδες...αυτό κάνω...και όνειρα...τουλάχιστον προσπαθώ.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...