Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

Ρώμη On a low budget

Η Ρώμη ξεκίνησε από ένα έργο που πολλοί από εσάς έχετε σίγουρα δεί, το "Άγγελοι και Δαίμονες".  Εκεί κάπου ανάμεσα στην πλοκή του έργου και το Βατικανό χάθηκα και είπα τότε στο μωρό μου "Θέλω να πάω εκεί, μωρό μου να πάμε στο Βατικανό, να πάμε στη Ρώμη"....  Και τέλος πάντων πήγαμε...xixi...χαλάσαμε δύο άτομα 960 ευρώ 4 ημέρες. (all included)  Και όταν λέμε all εννοούμε τα πάντα.  (Από τα εισιτήρια μέχρι τα αναμνηστικά για φίλους και οικογένεια.)


Villa Borghese

Τα είδαμε όλα, και τα πόδια μας ακόμα πιο πολλά. Το καταευχαριστήθηκα σας λέω. Πετάξαμε με Easyjet, μείναμε στο Cinemusic Hotel, όπου στη ρεσεψιόν ήδη γνωρίζαμε ότι το παιδί ήταν Έλληνας. Ορίστε και η κριτική μου στο Trip Advisor.

Εννοείται ότι επισκεφτήκαμε μουσεία, κάναμε βόλτα με hop on-hop off tour bus, πήραμε λεωφορεία, τρένα και μετρό, φάγαμε πίτσα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική γνωστή σε όλους μας, όπως επίσης και η καρμπονάρα.  Ήπια cappuccino και τον λάτρεψα, σε αντίθεση με την Ελλάδα που ακόμα δεν έχω βρεί το άρωμα αυτό.

Ελπίζω να ξαναπάω κάποια στιγμή, το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω διότι δεν προλάβαμε ήταν μια βόλτα με τις βάρκες στο ποταμό Τίβερη.  Δεν με πειράζει όμως, πήγα στη Villa Borghese που μήνες πριν φύγουμε για Ρώμη κοίταγα φωτογραφίες στο διαδίκτυο και σκεφτόμουν "Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο μέρος", και όταν πλέον είχα φτάσει εκεί σκεφτόμουν "Δεν το πιστεύω, πριν λίγες μέρες απλά το φανταζόμουν".  Τώρα έχω δικές μου φωτογραφίες να κοιτάω.

Χαίρομαι που υπάρχω σε μια εποχή που μου δίνει την δυνατότητα να μοιράζομαι όλο αυτό μέσω του διαδικτύου και έτσι γνωρίζω ότι θα γράψει τη δική του ιστορία.  (Δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα διαβάσει τούτο εδώ το πτωχό post.)











2 σχόλια:

Μυστικά είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το ταξίδι σου! Σε χαίρομαι!!

Stou είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...