Τα νέα του Νοεμβρίου


5 σχόλια

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι πολύ με δημιουργίες, για όσους ήδη γνωρίζουν μπορούν να μπούν στο site μου να δουν. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα όλοι θα πάρουν ένα δωράκι φτιαγμένο από τα χεράκια μου. 
Η δουλειά πάει πολύ χαλαρά, σε σημείο που φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρουμε για πολύ ακόμα.  Εύχομαι όλα να πάνε καλά.  
Χαίρομαι ιδιαίτερα για το κίνημα "προτιμώ ελληνικά", βλέπω στους δρόμους κολλημένες αφίσες και σε φυλλάδια διαβάζω τρόπους να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα, την παραγωγή μας και την οικονομία μας.  Ελπίζω όλοι να βάλουμε λίγο μυαλό.
Με το αμόρε ζητήσαμε από εκείνο το φιλικό ζευγάρι να μας παντρέψουν και δεχθήκανε.  Χάρηκα πάρα πολύ για την κοπέλα ιδιαίτερα γιατί έχω κάνει μια πολύ καλή φίλη και ελπίζω να αισθάνεται και εκείνη το ίδιο.  
Πλησιάζει και η γιορτή μου, αν και τελικά, λόγω οικονομικής στενότης δεν θα κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο, οι φίλοι με στηρίξανε και μου κάνανε δώρο ένα εργαλείο που το είχα πολύ ανάγκη.  Κάτι πρέπει να τους ταΐσω ή να τους ποτίσω, χιχι...
Ο καλός μου δεν έχει βρει ακόμα δουλειά, έχει πάρει ένα ταξί και γυρνοβολάει τις νύχτες.  Δεν ξέρω κατά πόσο θα το αντέξω αυτό, εγώ, το σκυλί και οι κατσίκες στο βουνό.  Θα δείξει.
Σας φιλώ γλυκά.
Like:
{[['']]}

5 comments

  1. Ανώνυμος
Από το Blogger.