Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

Tiny House

Τώρα, με τα νέα δεδομένα και τα νέα μέτρα, τώρα που ο ένας από τους δύο μας απολύθηκε και η Ελλάδα πάει από το κακό προς το χειρότερο, σκέφτομαι "ας είχα ένα μικρό οικοπεδάκι και θα έμενα σε αυτό το μικρό σπιτάκι", τουλάχιστον θα ήταν δικό μου.  
Το άλλο μου μισό όμως δεν νομίζω να άντεχε την πίεση...ίσως ούτε και εγώ.  Πλήρωνε λοιπόν μλκ Έλληνα το νοίκι, για να μη σου πέσει η μούρη που μένεις σε ένα τόσο δα σπιτάκι.  Στο εξωτερικό, ψάχνοντας, διαπιστώνω πως πολύς κόσμος γενικά έχει στραφεί σε πιο οικονομικούς τρόπους διαβίωσης.  Οκ, μπορεί να μη ζουν σε αυτά τα μικρά (τροχοσπιτάκια), αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν κολλήματα τέτοια και μένουν σε μικρά εξοχικά τύπου σπίτια.
Είναι όμως και στη νοοτροπία του Έλληνα, αν γνωρίσουμε κάποιον που μένει σε ένα σπιτάκι 20-30 ή και 15 τ.μ θα τον λυπηθούμε, θα τον κοροϊδέψουμε, δεν θα κοιτάξουμε τα μούτρα μας, που λένε.  






Εσείς θα μένατε σε ένα τόσο δα σπιτάκι;

4 σχόλια:

PiciFriki είπε...

Εγώ προσωπικά θα έμενα άνετα

Stou είπε...

Να σε προειδοποιήσω...είναι πολύ μικρούλικο αλλά δεν είναι γλύκα; Και πάνω από όλα, δεν είναι σημαντικό να ξέρεις ότι είναι δικό σου και δεν χρωστάς σε κανένα??

DaisyCrazy είπε...

θα έμενα και θα μου άρεσε γιατί θα συμμαζευόταν και θα καθαριζόταν απίστευτα γρήγορα :)
με μια προϋπόθεση όμως: να'χει εσωτερική τουαλέτα και ντους!

Stou είπε...

Daisy Crazy, το μικρό αυτό σπιτάκι έχει τα πάντα. Σοφίτα/υπνοδωμάτιο, Μπάνιο, Κουζίνα, Σαλονάκι. Νομίζω ότι και εγώ θα έμενα.

Επιστροφές-Καταστροφές

-Αγαπητό μου ημερολόγιο σε πεθύμησα και γύρισα να δω τι κάνεις.  Και διάβασα όλες μου τις αναρτήσεις από το 2009 και συγκινήθηκα λιγάκι, μωρ...