Δεν ξεχρεώ...δεν ξεχρεώνουμε ποτέ...


,

Εσύ τι λές;

Τους φτωχούς φτωχότερους, αυτά τα έχω ξαναγράψει...ορέ που πάμε;  Έχουμε τις ειδήσεις για να ενημερωνόμαστε για τα τρέχοντα αλλά τελικά υπάρχει λόγος που δεν ανοίγω την τηλεόραση τέτοιες ώρες και δεν είναι ο λόγος ότι δεν είμαι σπίτι.  Σήμερα έκανα το λάθος.  Κατέληξα ότι κάποια στιγμή θα σε παρακαλάνε να γίνεις δημόσιος υπάλληλος.  Επίσης συνειδητοποίησα πως ενώ τους δημόσιους υπαλλήλους μπορούν να τους αγγίξουν άμεσα, διότι το κράτος τους πληρώνει, εμάς τους υπόλοιπους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα βρίσκουν άλλους τρόπους να μας τα τρώνε.  Εγώ να πω ότι δεν τα έλεγα;, Να πώ καλά να πάθουμε, και ιδίως όποιος τους ψήφισε;, Να πώ πως είτε το ένα κόμμα ήταν είτε το άλλο μια από τα ίδια θα παθαίναμε;  Να πώ πως τα είχαμε ήδη πάθει αλλά δεν το ξέραμε;, Ότι είναι όλοι πουλημένοι εκτός από εμένα και από εσένα;

Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός, τα λεφτά πάνε στα λεφτά, κοινό μυστικό;, τυχαίο; δεν νομίζω.  Ακόμα πιο πολύ με στεναχωρεί η απραξία μας.  Καθόμαστε στο σαλόνι, ακούμε τις ειδήσεις, έρχεται ο φόρος σπίτι, πλήρωνε μακάκα.  Δεν θέλει λίγο να αλλάξουμε πολιτική, σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά μάλλον συμφέρει να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, μέχρι να πεινάσουμε και να τα φάμε.  Μισή ντροπή δική μας λοιπόν.


Τα διαβάσατε ή τα ακούσατε για τους Πατρινούς;  Με 4 μετοχές καθαρίζουμε τα πάντα και τους πάντες
Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των Ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Λέτε να μας σώσουν αυτοί οι άνθρωποι;   Χίλια χρόνια να ζήσουν και να τους έχει καλά ο Θεός.  Όμως ειλικρινά, πιστεύετε ότι θα τα καταφέρουν;  Τους εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να τα καταφέρουν.  Φοβάμαι πως θα πρέπει να περάσουν πολλά εμπόδια.  Φοβάμαι πως οι άλλοι δεν θέλουν να καθαρίσει η Ελλάδα από το χρέος της, ιδίως όταν αυτό το χρέος δεν υπάρχει, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.  Δεν τους συμφέρει, γιατί τα συμφέροντά τους είναι άλλα.

Ίδωμεν.
Like:
{[['']]}

Από το Blogger.